Vad är en VPN?

En VPN eller vpns som det också kan kallas för, är till för att skydda din data från hackare och andra bovar. Men du kan också använda det för att skydda din data från nyfikna myndigheter, också sociala medier som vill sälja vidare din privata information. En del använder det också till för att dölja sin identitet. Man kan också använda en VPN för att en sökhistorik inte ska säljas vidare till tredjepart.

Vill du veta mer om vad en VPN är, så har vi på Mullvad VPN skrivit en artikel som heter ”Vad är VPN”. Där kan du få reda på vem, och vad du kan använda olika vpn-tjänster till. Vi har helt enkelt försökt att göra det enklare för dig att räta ut frågetecknen kring VPN-tjänst.

Hur döljer man sin identitet med en VPN?

Enklaste sättet att dölja sin identitet är genom VPNS, vilket det finns gott om på nätet som du kan köpa. Allt fler inser att man idag måste försöka skydda sin privata data, och framför allt om du ska ladda ner musik och filmer. Med en VPN-tjänst ser du till att ingen ser att det är du som laddar ner, och du kan på så viss slippa att åka dit.

Vad kan man använda en VPN till?

VPN tjänster som mullvad VPN går att använda till väldigt många olika saker, men några av det populärare sakerna ska vi gå igenom här. kanske den mest populära saken är för IPTV, eller för streamingstjänster så som Dreamfilm. Att det är just denna typ av aktiviteter som det är vanligast till är inte så konstigt, båda är nämligen olagliga.

Så varför just till olagliga saker?

En VPN passar sig väl för den som vill dölja sin sin aktivitet på nätet, och det är en VPN bra på att göra åt dig. Genom att den tunnlar dig, så vet ingen om du varit inne på dreamfilms.se, eller någon form av IPTV tjänst. Du är kort och gott osynlig!