SMOKTech Vape

SMOKTech eller SMOK är flaggskeppet i Shenzhen IVPS Technology Corporation Ltd. Ett av de äldsta och mest produktiva företagen i vaping har SMOK varit känt för att trycka på kuvertet och ställa in trender genom hela sin existens. Medan många nuvarande vapers är bekanta med sin populära TFV-serie av sub-ohm-tankar, breddar SMOK vapningshorisonter långt före tankarna bröt på scenen. Från att vara ett av de första företagen att använda dubbla spolar, implementera Bluetooth-teknik i vapningsenheter och höja baren för molnproduktion i sub-ohm-tankar, har SMOK varit en trendsättningsindustri för ångindustrin.


Genom åren har SMOKTech etablerat en rekord om att erbjuda högsta kvalitet till låga priser. Utöver det har det också varit i spetsen för många anmärkningsvärda trender. Dual-coil cartomizers visade en annan nivå av smak och ånga än någonting annat tillgängligt vid den tiden. Bluetooth-anslutning, medan den fortfarande ligger i dess växande steg för vapning ,har alla möjliga möjligheter, och det är ingen tvekan om att SMOK testar gränserna för denna växande del av vapenindustrin. Deras TFV-linje av spolar införde en helt ny kaliber av ångproduktion för sub-ohm-tankar.
SMOK: s största inverkan på den moderna våtindustrin gjordes med TFV4. Det satte en ny standard för sub-ohm-tankar när det gäller ångproduktion. Det började också trenden att erbjuda flera typer av spolar till en tank. Det finns bokstavligen tiotals TFV4-spolar, inklusive flera rebuildable (RBA) -alternativ. Spolarna sträcker sig från enkla dubbelspoleuppsättningar, till rostfritt stål för temperaturreglering, till andra världsliga octaple Clapton-spolar. Medan det var vanligt för tillverkarna att erbjuda två spolalternativ, introducerade SMOK en ny mångfald med sin TFV8-tank och spolar. Denna trend fortsätter idag med TFV12 Cloud Beast King och Prince tankarna.


Företagets mods har alltid varit experimentella och effektiva. För många väskor hade SMOK-enheter många ”firsts” till marknaden. Från teleskopiska rörmodeller till boxmoduser som kan styras via Bluetooth, har den utvidgat räckvidden för vapningsenheter. Dess forsknings- och utvecklingsteam har skapat flera mönster som har påverkat hela vapenindustrin, från LED-lampor till pekskärmar, duodenära spolar och mycket mer. Medan många av sina konkurrenter har försökt efterlikna sina mönster och teknik, kunde vapers förstå de flesta av dessa innovationer på en SMOKTech-enhet. Många av deras samtidiga har konsekvent spelat ikapp.


SMOK har varit en av världens sanna pionjärer. Med en enorm mängd effektiva enheter i sin katalog har företaget ett långt och välförtjänt rykte som en av vapenindustrins starkaste och mest inflytelserika producenter. Medan många av sina konkurrenter kopierade andra gjorde SMOK ursprungliga produkter. Medan många var nöjda med att följa trender, etablerade de dem. SMOK ansvarar för några av de bästa vapingprodukterna som finns och för att driva hela branschen framåt.